Aardpeer
Tomaat Burrata
Rabarber
Lam

Blumé

Wanneer je bij Blumé komt eten, ben je er echt eventjes uit, wij nemen de tijd voor jou, en trachten iedere dag het hoogst haalbare niveau te behalen. Hier in “Stad”, in het mooie Groningen waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt voor ons team. Samen doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk te verwennen.

Hier komt alles samen. Verleden, heden en toekomst. Komt de diversiteit van de stad tot leven. Blumé is beleven. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven.

Kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid en kwaliteit, De mooiste ingrediënten vullen we graag aan met kruiden en specerijen van over de hele wereld. Dagelijks werken we aan nieuwe gerechten, klassiek en uitdagend. We laten ons inspireren door de streek, door wat om ons heen bloeit en gebruiken dit met liefde in onze gerechten. Wild, vis uit de Noordzee, zilte planten van het Groningse wad en fijne groenten en kruiden uit tuinen in en rond Groningen. Plaatselijke pareltjes vullen we aan met kruiden en specerijen vanuit de hele wereld. Maar één ding staat vast: de natuur en diversiteit van de seizoenen zijn bepalend voor wat wij creëren.

Geniet van het moment, ontspan en laat je meenemen in onze reis.

Wisselend seizoensmenu

Restaurant Blumé biedt moderne, elegante en seizoensgebonden gerechten aan. Het menu is samengesteld door Henrice Dijks en zijn team.

Op maandag t/m donderdag is er keuze uit een drie-, vijf- of zeven-gangenmenu en op vrijdagen en zaterdagen is er keuze uit het vijf-, zes- of zeven-gangenmenu.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ervaart u ware gastronomie op gebied van smaak, textuur en beleving.

Bekijk ons menu