Groningen Hotel Halbert.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Halbert

Zodra je de Oude Boteringestraat in Groningen inloopt, ervaar je de rijke geschiedenis van de stad. Hier bewonder je de oudste en best bewaarde stukken van de historische stad. Deze straat vertelt verhalen uit het verleden, waaronder het verhaal van professor Tjalling Joostes Halbertsma.

Hij viel in de 19e eeuw voor het karakteristieke pand dat we vandaag kennen als Hotel Halbert. Geïnspireerd op het unieke verhaal van deze professor die met zijn avonturen een onuitwisbare indruk achterliet. Niet alleen in dit charmante pand, maar in de hele stad Groningen.

Het gastvrije viersterren boetiekhotel Halbert is een prachtige plek om te verblijven als je op zoek bent naar een unieke en authentieke ervaring. Het hotel is gelegen in het hart van de stad, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van alles wat Groningen te bieden heeft.

Zie in ons hotel, in deze straat, een stad die door de eeuwen heen is veranderd maar in essentie gelijk is gebleven. Waar je geniet van cultuur, kunst en het samenzijn. Of dat nou met familie, collega’s of vrienden is. Dit is jouw ontmoetingsplek. Jouw inspiratie en ademruimte in het drukke bestaan.

Team Halbert