alexei-maridashvili-cT8nCT71Zr0-unsplash.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Halbert

Zodra je de Oude Boteringestraat in Groningen inloopt, ervaar je de rijke geschiedenis van de stad. Hier bewonder je de oudste en best bewaarde stukken van de historische stad. Deze straat vertelt verhalen uit het verleden. Zo ook het verhaal van Professor Tjalling Joostes Halbertsma. Het was deze professor Halbertsma die viel voor een karakteristiek pand waarvan de gevel is versierd met houten zwikken bloemmotieven. Een gevel die met elk seizoen mee kleurt waardoor de straat continu in beweging lijkt. Niet zo gek dus, dat Tjalling Halbertsma precies dit pand uitkoos om zijn familie te stichten. Hier zou hij met zijn avonturen een onuitwisbare indruk achterlaten die nog steeds voelbaar is.

Team Halbert 

Café Tjall

Terwijl je plaatsneemt in het cafeĢ, is de gastvrijheid die we van Halbertsma kennen nog steeds aanwezig. Zijn open, gastvrije en jolige karakter maakte hem een fijn persoon om tijd mee door te brengen.

Café Tjall zal het kloppend hart van Hotel Halbert worden. Hier is voor ieder wat wils en kunt u aanschuiven voor een lekker drankje of een smakelijk hapje. Hier kunt u de tijd nemen om bij te kletsen met uw naasten of om te genieten van het moment. 

Coming soon

 

Kamers

Het boetiekhotel Halbert combineert gastronomie met uitzonderlijke aandacht voor detail en persoonlijke aandacht. Wij streven naar kwaliteit in de vorm van tijd. Om tijd voor elkaar te hebben en echt te kunnen genieten van het samen zijn. Voor de zakelijke gast biedt Halbert een comfortabele en rustige werkomgeving waar ze nieuwe ideeën kunnen opdoen en tijd hebben om het maximale te behalen.

Het hotel beschikt over 63 pas gerenoveerde, idyllische hotelkamers, 2 suites en een grand suite.


Bekijk onze kamers

Garde Hotels