Team Blumé

Blumé

Wanneer u bij Blumé komt eten, bent u er echt eventjes uit, wij nemen de tijd voor u, en trachten iedere dag het hoogst haalbare niveau te behalen. Hier in “Stad”, in het mooie Groningen waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt voor ons team. Samen doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te verwennen.

Hier komt alles samen. Verleden, heden en toekomst. Komt de diversiteit van de stad tot leven. Blumé is beleven. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven.

Kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid en kwaliteit, De mooiste ingrediënten vullen we graag aan met kruiden en specerijen van over de hele wereld. 

Geniet van het moment, ontspan en laat u zich meenemen in onze reis.

Waarvoor staat Blumé?

Samenzijn was belangrijk voor professor Halbertsma. En dat voel je ook terug in ons restaurant: Blumé. Waar we met seizoensinvloeden, eerlijke producten uit eigen tuin en smaakexplosies een unieke beleving creëren. Hier komt alles samen. Verleden, heden en toekomst. Hier komt de diversiteit van Groningen tot leven en gebruiken we de natuur als inspiratiebron. 

Blumé is beleven. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven. Het restaurant is namelijk door meerdere experts benoemd als MICHELIN Experience en kreeg een vermelding in de MICHELIN Gids.

Aardpeer
Tomaat Burrata
Lam
Rabarber

Menu

Restaurant Blumé biedt moderne, elegante en seizoensgebonden gerechten aan. Het menu is samengesteld door Henrice Dijks en zijn team. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een 3-, 5- en 7-gangen proeverij menu. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ervaart u ware gastronomie op gebied van smaak, textuur en beleving.

Menu