WERKENBIJBLUME 3.jpg

Blumé

Wanneer u bij Blumé komt eten, bent u er echt eventjes uit, wij nemen de tijd voor u, en trachten iedere dag het hoogst haalbare niveau te behalen. Hier in “Stad”, in het mooie Groningen waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt voor ons team. Samen doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te verwennen.

Hier komt alles samen. Verleden, heden en toekomst. Komt de diversiteit van de stad tot leven. Blumé is beleven. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven.

Kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid en kwaliteit, De mooiste ingrediënten vullen we graag aan met kruiden en specerijen van over de hele wereld. 

Geniet van het moment, ontspan en laat u zich meenemen in onze reis.

Menu

Restaurant Blumé biedt moderne, elegante en seizoensgebonden gerechten aan. Het menu is samengesteld door Henrice Dijks en zijn team. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een 3, 5 en 7 gangen tasting menu. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ervaart u ware gastronomie op gebied van smaak, textuur en beleving.

Menu

Dineren Hotel Halbert.jpg
Gerecht Blume.jpg
Keuken Blumé Hotel Halbert.jpg