tjall_terras_mensen.jpg
tjall_terras_burger_mensen.jpg

Café Tjall

Café Tjall is het kloppend hart van Hotel Halbert. Hier creëren we samen met ons team een aangename, rustige en ontspannen ervaring voor een hapje of een drankje. Of je nou een zakelijke bespreking hebt, een gezellige borrel organiseert of gewoon een ontspannen tijd wil doorbrengen met vrienden of familie; Café Tjall biedt voor iedereen de perfecte setting.

Verblijf je in ons hotel? Dan is Café Tjall er ook voor een goede start van je dag. Hier serveren we namelijk ook een vers en uitgebreid ontbijt.

Restaurant Blumé

Samenzijn en herinneringen maken is belangrijk. En dat voel je ook terug in ons restaurant: Blumé. Wanneer je bij Blumé komt eten, ben je er echt eventjes uit. Hier staat de tijd stil en word je compleet in de watten gelegd. Hier proef je Groningen, waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt.  

Dagelijks werken we aan nieuwe gerechten, klassiek en uitdagend. We laten ons inspireren door de streek, door wat om ons heen bloeit en gebruiken dit met liefde in onze gerechten. Wild, vis uit de Noordzee, zilte planten van het Groningse wad en fijne groenten en kruiden uit tuinen in en rond Groningen. Plaatselijke pareltjes vullen we aan met kruiden en specerijen vanuit de hele wereld.
Maar één ding staat vast: de natuur en diversiteit van de seizoenen zijn bepalend voor wat wij creëren.

Blumé is beleven, met elkaar. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven. Chef Henrice Dijks is – met de voorloper van Blumé (Bistro ’t Gerecht) – door meerdere experts benoemd als Michelin Experience en kreeg een vermelding in de MICHELIN Gids.

Maak hier uw reservering