Kerstactie
Hotel Halbert
image

Kerstactie

Boek nu uw kamer met 15% korting!*

Gebruik de code: Kerst2023

*Geldig bij een boeking tussen 22 en 31 december 2023.
*Niet in combinatie met andere kortingen te gebruiken.

Groningen Hotel Halbert.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Halbert

Zodra je de Oude Boteringestraat in Groningen inloopt, ervaar je de rijke geschiedenis van de stad. Hier bewonder je de oudste en best bewaarde stukken van de historische stad. Deze straat vertelt verhalen uit het verleden, waaronder het verhaal van professor Tjalling Joostes Halbertsma.

Hij viel in de 19e eeuw voor het karakteristieke pand dat we vandaag kennen als Hotel Halbert. Geïnspireerd op het unieke verhaal van deze professor die met zijn avonturen een onuitwisbare indruk achterliet. Niet alleen in dit charmante pand, maar in de hele stad Groningen.

Het gastvrije viersterren boetiekhotel Halbert is een prachtige plek om te verblijven als je op zoek bent naar een unieke en authentieke ervaring. Het hotel is gelegen in het hart van de stad, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van alles wat Groningen te bieden heeft.

Zie in ons hotel, in deze straat, een stad die door de eeuwen heen is veranderd maar in essentie gelijk is gebleven. Waar je geniet van cultuur, kunst en het samenzijn. Of dat nou met familie, collega’s of vrienden is. Dit is jouw ontmoetingsplek. Jouw inspiratie en ademruimte in het drukke bestaan.

Team Halbert 

Café Tjall

Het verhaal van professor Halbertsma gaat verder zodra je door het pand loopt en de verschillende goed bewaarde plekken ontdekt. Want terwijl je plaatsneemt in café Tjall, is de gastvrijheid die we van Halbertsma kennen nog steeds aanwezig.

Zijn open, gastvrije en jolige karakter maakten hem een fijn persoon om tijd mee door te brengen. En door zijn blonde krullenbos en rode blos op zijn wangen werd hij ook wel ‘blozende Tjall’ genoemd. Niet voor niets dus dat Café Tjall de perfecte plek is om ’s avonds te genieten van het gezelschap en je favoriete drankje.

Kamers

Wandel met ons mee door het pand en zie hoe het oude en rauwe gedeelte van het pand eeuwenlang intact is gebleven en overvloeit naar een licht en nieuw deel. Hier vind je onze (ontbijt)lounge, het gezellige Café Tjall en uiteraard onze kamers. Je kunt uit verschillende kamertypes kiezen waaronder meerdere soorten standaardkamers, een familiekamer en zelfs een (grande) suite. Alle kamers zijn stijlvol en modern ingericht wat in combinatie met het historische pand een prachtige look én feel biedt. Ook vind je in onze kamers voorzieningen die je verblijf aangenamer maken zoals gratis wifi en een comfortabele badkamer.


Bekijk onze kamers

Garde Hotels